Lammeskank til påske

Oppskriften er laget av Toralf Bølgen fra Bølgen & Moi. Lammeskank Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  4 stk lammeskanker2 ss smør1 stk stor løk½ stk sellerirot4 stk gulrøtter1 stk purre1 fedd hvitløk1 ss hvetemel2 ss tomatpuré2 stk laubærblad1 skrell appelsinskall kun det oransje1 skrell sitronskall kun det gule2 dl vann eller kjøttkraft2-3 dl rødvinsalt og pepper FREMGANGSMÅTE Reinskjær skankene til det står igjen dekorative beinpiper på ca. 3 cm lengde. Krydre med salt og pepper, og brun dem godt i smør. Legg skankene i ei dyp langpanne eller en stor vid gryte.Skjær løk, selleri, gulrøtter og purre i grove biter, […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.