FOTO: Henriette Sagfjord

Cocktailoppskrift: Frozen Margarita

Frozen Margarita Skriv ut oppskrift Ingredienser  1,5 cl grønn Chartreuse3,5 cl kirsebærlikør2 cl friskpresset limejuice2 cl agavesiruptørket limeisbiter FREMGANGSMÅTE Sett et glass i fryseren før du begynner å lage drinken. Da unngår du at drinken smelter. Kjør et par håndfuller isbiter sammen med resten av de våte ingrediensene i en blender. Kjør til isbitene er hakket opp og du får en god kremet konsistens. Hent det frosne glasset fra fryseren og hell over. Topp med små isbiter, og gjerne en tørket limeskive på toppen for pynt.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.