FOTO: Malin Askevold Helle

Mat, drikke og skillingsboller i Bergen – en liten guide

Kaffe + bolle = sant Helt siden tyske handelsmenn tok med seg skillingsbollen til Bergen for omtrent 500 år siden har bergenserne vært i ekstase. Noe så enkelt som en luftig bolledeig med et tykt lag av smør, sukker og kanel gir oss kanskje det beste her i livet: Rykende ferske skillingsboller. Her har du en oversikt over noen av stedene med gode kanelboller og kvalitetskaffe i byen.  Solros kafe og bakeri Marken 31 I det lille knallblå huset på Marken finner du denne kafeen. Solros tilbyr bakst, økologiske surdeigsbrød, sandwicher og et knippe lunsjretter hver dag. Utvalget av bakst […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.