Michelle Zhao: En sursøt protest

Til tross for at hun er motstander av sursøt saus, kommer hun fra provinsen kjent retter med fantastisk sødme og syre. Med restauranten Banzha har hun bygget bro fra anene sine til Bergen. No Sweet Sour ble navnet Michelle Zhao tastet inn da hun skulle døpe hennes nye matblogg. Et ørlite stikk til hva hun mente var den norske, så vel som skandinaviske, tilnærmingen til asiatisk mat tilbake i 2018. Tar vi et lite byks forbi pandemiårene kan hun nå feire ettårsdagen til hjertebarnet Banzha, en av få restauranter i Norge som serverer mat hjemmefra Yunnan-provinsen sørøst i Kina. Vi […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.