Foto: Anne Valeur
Foto: Anne Valeur

«Nabolagsutviklerne» i Att

Vi har tatt praten med Simen Vinge, medgrunnlegger & produktdirektør i Att, en av Oslos nyeste – i mangel på en passende merkelapp – overnattingsvirksomheter. Mat har en enorm skaperkraft. Kulturen, og industrien den avler, siver gjennom de fleste lag av samfunnet, og aktørene som ofte står bak forblir som regel usette – personer, grupper eller institusjoner som spiller aktive roller i å utforme områder og markeder. Få kjenner kanskje matindustrien så godt, med dens utfordringer og høytopper, som aktørene som driver den. Derfor mener vi at det er på tide å høre fra dem, om hva de tenker, tror […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.