Foto: Stig Buvarp
Foto: Stig Buvarp

Substitutter for kokker som ikke sipper og sutrer

En ukomplett liste til deg som ikke har alle ingrediensene til retten du skal lage. Vi har alle tatt oss vann over hodet: Begitt oss ut på nye kulinariske eventyr på halvtom mage og støvete kjøkkenkabinett, bare for å brått finne oss selv stående på bar bakke med kokkelua i hånda, og snaue to-tre ingredienser for lite. For å gjøre det enkelt har vi derfor satt sammen en liste over de vanligste substituttene og erstatningene for matvarer du kan bruke, og noen tankesett som kan hjelpe når man står i stormens øye. Om du vil ha det beste ut av […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.