Fluffy japanske pannekaker (med video)

Japanske pannekaker Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 stk egg4 ss melk4 ss sukker1 ts bakepulver1 ts vaniljesukker1 dl mellitt sitronsaft2-3 ss olje2-3 ss smørlitt sirup FREMGANGSMÅTE Separer eggehvite og eggeplommer i to beholdere. Tilsett melken til eggeplommene og visp det sammen. Bland sammen bakepulver, vaniljesukker og mel i forkant før du tilsetter det til eggeplomme-miksen. I bollen med eggehviter tilsetter du noen dråper med sitron før du skrur på vispen, tilsett ca. en tredjedel av sukkeret. Når eggehviten begynner å bli hvit og luftig tilsetter du gradvis resten av sukkeret. Visp videre til du har «stiff peaks». Vend forsiktig inn marengsen inn i […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.