Spicy argentinske villreker (med video)

Villreker med spicy saus Skriv ut oppskrift Porsjoner 2 personer Ingredienser  6 stk argentinske villreker (doble mengde til hovedrett)1 tommel ingefær kuttet i fine terninger2 stk hvitløksfedd kuttet i tynne skiver2 stk vårløk til topping1 bunt koriander1 stk lime2 ss solsikkeolje1 ss sesamolje2 stk steambuns (fritert eller dampet)1 stk hjertesalat2 ss furikake-miks kan droppesSaus2 ss black bean-saus i chiliolje for eksempel fra Lao Gan Ma – se etter den røde etiketten!2-3 ss Sriracha-saus4 ss vann FREMGANGSMÅTE Bruk en skarp kniv og snitte rekehalen fra hodeskallet helt ned til tuppen halen, pass på så du ikke kutter for dypt, bruk så en liten […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.