Spicy argentinske villreker (med video)

Villreker med spicy saus Print Recipe Servings 2 personer Ingredients  6 stk argentinske villreker (doble mengde til hovedrett)1 tommel ingefær kuttet i fine terninger2 stk hvitløksfedd kuttet i tynne skiver2 stk vårløk til topping1 bunt koriander1 stk lime2 ss solsikkeolje1 ss sesamolje2 stk steambuns (fritert eller dampet)1 stk hjertesalat2 ss furikake-miks kan droppesSaus2 ss black bean-saus i chiliolje for eksempel fra Lao Gan Ma – se etter den røde etiketten!2-3 ss Sriracha-saus4 ss vann Instructions Bruk en skarp kniv og snitte rekehalen fra hodeskallet helt ned til tuppen halen, pass på så du ikke kutter for dypt, bruk så en liten kniv […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.