Brutus tar en spansk en

Fra 1. juni vil Brutus abdisere, mens den spanske halvbroren El Brutus blir ny keiser i lokalene i Eiriks gate. Kjøkkensjefen Estela Alonso skal vise deg hvilken fest galisisk mat faktisk er. Mat- og vinentusiaster gispet trolig et lite «Et tu Brute?» da restauranten og vinbaren Brutus annonserte at de vil sette et endelig punktum i mai for kapittelet som startet i 2016. Fra og med juni er det El Brutus som inntar lokalene på Tøyen. Navnet, med et par ekstra bokstaver og bestemt form, tilsier at det ikke nødvendigvis vil være de store endringene på konseptet. I det minste […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.