Foto: Stella Braathen-Reif

Cocktailoppskrift: Bitre bær

Bitre bær Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 cl gin2 cl St. Germain-likør3 cl sitron juice1 cl sukkerlake2 cl bringebær pureisbiterevt. tørket lime som pyntSukkerlake250 gram sukker2,5 dl vann FREMGANGSMÅTE SukkerlakeBegynn med å koke opp en liter vann og rør inn en kilo sukker. Når sukkeret er oppløst kjøler du det ned. Da er laken ferdigCocktailShake alle ingrediensene med is. Hell over valgfritt glass med isbiter og pynt med tørka lime.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.