Cocktailoppskrift: Kyiv Mule

Dette er drinken som tidligere var kjent som Moscow Mule. Dette er en veldig enkel cocktail å sette sammen. Hovedgrunnen til at det brukes en kobberkopp er fordi den holder temperaturen lav, men du kan fint bruke et vanlig glass. Du finner for øvrig Angostura bitters på Vinmonopolet. Kyiv mule Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 cl vodka2 cl limejuice6 cl ingefærøl4 dråper angostura bitters FREMGANGSMÅTE For å lage denne drinken trenger du kun å fylle et glass (eller en kobberkopp) med isbiter, og deretter blande alle ingrediensene i den rekkefølgen du ønsker. Rør gjerne rundt med sugerøret. Toppes med en lime skive […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.