Foto: Lars Petter Pettersen
Gnudi. Foto: Lars Petter Pettersen

Gnudi med ramsløksmør

Idéen bak gnudi virker kanskje litt snål, men sluttresultatet blir helt fantastisk hvis du får det til å klaffe: lette, luftige og fløyelsmyke boller av ost og mel, som smaker som den mest eksklusive fylte pasta. Og alt dette nesten uten noe arbeid. I tillegg er det perfekt å lage glutenfritt. Så bare følg framgangsmåten her, og forbered deg på å bli overrasket. Gnudi med ramsløksmør Skriv ut oppskrift Ingredienser  200 g ricottasalt og pepper30 g revet parmesanfinrevet skall av 1⁄4 sitron2-3 dl lyst glutenfritt mel ev. blandet 50–50 med fint maismelRamsløksmør100 g smør2 never hakket ramsløk FREMGANGSMÅTE Bland sammen ricotta og […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.