FOTO: Lars Petter Pettersen.

Katsdu sando

Tekst og oppskrift: Jan Robin Ektvedt Dette er den aller mest kjente og populære av de japanske sandwichene – selve ursandoen: sando med panert, stekt svinekjøtt og en spicy saus. Umulig å motstå! Fyllet i katsu sandoen har japanerne for øvrig også lånt fra Europa: Det panerte svinekjøttet er en japansk vri på wienerschnitzelen. Skriv ut oppskrift Ingredienser  400 g svinenakke1 l brødkrumme f.eks. griljermel eller panko2 stk egg100 g hvetemel1 stk spisskål eller annen passende kål50 g syltet ingefær8 skiver formloff3 dl japansk ketsjup5 dl solsikkeolje til stekingtogarashisalt FREMGANGSMÅTE Kutt svinenakken i fire skiver, helst cirka halvannen centimeter tynne. Krydre skivene […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.