Foto: Anne Valeur

Kjøkkensjefen: Jan Robin Ektvedt fra The Golden Chimp

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene på restaurantene i EIK Servering. Videre føres stafettpinnen til en ny kjøkkensjef. Denne gangen har vi slått av en prat med Jan Robin Ektvedt, kjøkkensjef på The Golden Chimp. Hva liker du best med å jobbe i bransjen? – Jeg liker det å jobbe med folk som ønsker å skape god mat og konsepter. Også liker jeg alle mulighetene bransjen tilbyr. Hva mener du er det beste argumentet for å besøke nettopp din restaurant, The Golden Chimp? – Man burde besøke oss for å få en innsikt i hvor godt […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.