Foto: Anne Valeur

Kjøkkensjefen: Jan Robin Ektvedt fra The Golden Chimp

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene på restaurantene i EIK Servering. Videre føres stafettpinnen til en ny kjøkkensjef. Denne gangen har vi slått av en prat med Jan Robin Ektvedt, kjøkkensjef på The Golden Chimp.Hva liker du best med å jobbe i bransjen?– Jeg liker det å jobbe med folk som ønsker å skape god mat og konsepter. Også liker jeg alle mulighetene bransjen tilbyr.Hva mener du er det beste argumentet for å besøke nettopp din restaurant, The Golden Chimp?– Man burde besøke oss for å få en innsikt i hvor godt asiatisk mat kan bli […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.