FOTO: Tommy Andresen.

Nykål med kongekrabbe og estragon

Tekst og oppskrift: Even Ramsvik Kanskje vi kan kalle denne retten en slags luksuriøs, maritim variant av kålruletter? Utgangspunktet var at jeg syns den lette, friske nykålen passer godt til all slags fisk og sjømat. I tillegg er det litt gøy å kombinere dyre og luksuriøse råvarer som kongekrabbe med noe så norsk og hverdagslig som kål. Når du sprøyter farse inn i kålen før du damper den, beholder kålen den flotte formen på tallerkenen. Til slutt steker du kålstykket i pannen, men kun på én side – da får du en slående kontrast både visuelt og smaksmessig mellom de […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.