Vedlikehold av jernpanne er ikke sååå vanskelig

Grytepolitiet har talt: Her er enkle instruksjoner for vedlikehold av jernpanner og -gryter.  De skal angivelig være vanskelige å holde rustfri: Maten setter seg plutselig fast, vips har brannalarmen gått og maten blir slengt i søpla. Men gir du jerngryten litt ekstra tid og pleie er det faktisk ikke så komplisert allikevel.  Så hvordan du kan ta vare på jernpannene og jerngrytene uten å bruke hele kvelden? Vi har forhørt oss med «de proffe» kokkene om hvorfor de sverger til jernpanner og -gryter, og hva som er viktigst når det kommer til vedlikehold.  Allsidig Det første spørsmålet som bør besvares […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.