Videooppskrift: Rösti

Tekst og oppskrift: Even Ramsvik Skriv ut oppskrift Ingredienser  3 stk kokefaste poteter for eksempel Folva eller Asterix1-2 ts salt2-3 ss smør2 fedd hvitløk1 ss olje FREMGANGSMÅTE Jeg synes rösti blir mye mer saftig at om du ikke klemmer ut alt vannet, men da må du jobbe raskt. Sørg for å ha mis en place klart! Riv potetene med et rivjern, tilsett salt og rør sammen. Smelt halvparten av smøret i en panne på middels varme før du skrur opp varmen og tilsetter resten og litt olje. Form en kake midt i panna og tilsett de skrelte hvitløksfeddene hele – disse skal […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.