Foto: Lars Petter Pettersen

Betesalat med bringebær

Tekst og oppskrift: Tom Victor Gausdal, fra «Grønnsakskokeboka» (2018) Beter er noen av de beste grønnsakene som finnes. Men den litt jordaktige smaken kan bli litt overveldende på egen hånd. Da er det et tips å balansere med syre. Her har vi lagd en enkel dressing med bringebær til den vakre flerfargede betesalaten – beter og bringebær er en knallgod kombinasjon. Hvis du vil utvide denne salaten til en full middagsrett, kan du kombinere med for eksempel litt smuldret ost, ristede nøtter, grønn salat og godt brød til. Betesalat med bringebær Skriv ut oppskrift Ingredienser  1⁄2 stk finhakket sjalottløk1 neve friske […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.