Bølgen & Mois signaturburger

Denne burgeren er en klassiker og serveres på alle Bølgen & Moi-restauranter. Bølgen & Mois signaturburger For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  800 gram oksekjøtt kvernet (gjerne et stykke medmarmorert høyrygg med 20 prosent fett)4 stk brioche burgerbrød100 gram chipotlemajones4 stk salatblad crispisalat, romano eller hjertesalat f.eks4 skiver cheddar100 g bacon3-4 ss BBQ-saus1 tomat2 stk løknøytral olje til steking3 ts sukkersalt FREMGANGSMÅTE Om du ønsker semitørkede tomater kan du gjøre følgende: Del tomatene i to og ha på et brett. Dryss over salt, pepper og nøytral olje og bak i ovnen i tre timer. Avkjøles før servering. Dette kan droppes for […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.