Granskuddsaft

Oppskrift av Ola Mattias Gillebo-Foss, lærling ved Smalhans Granskuddsaft Skriv ut oppskrift Ingredienser  Granskudd Nok til å fylle et 0,7 NorgesglassVannSukker på øyemål FREMGANGSMÅTE Skyll granskuddene og legg dem deretter i et norgesglass. Bland med rikelig mengde sukker og deretter topp med sukker. I løpet av 4-5 dager vil det være mulig å sile ut en sirup.Bland sirupen med vann og smak til etter hvor søt du vil ha den. Topp med granskudd.Tips! Bland 1 cl granskuddsaft, 6-8 cl tonic med 4 cl gin for en søt og unik drink.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.