Foto: Mikaela Solberg

Kjøkkensjefen: Aleksander Nilsen ved Delicatessen Majorstuen

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene på restaurantene i EIK Servering. Aleksander Nilsen styrer kjøkkenet på Delicatessen Majorstuen. Hva liker du best med å jobbe i restaurantbransjen? – Det er flere grunner til at jeg liker å jobbe i denne bransjen. Den som topper er nok den kollegiale delen. Vi er et team, i tykt og tynt, som har det gøy – uansett hvor slitsomt det til tider kan være. Det er jo alltid gøy å lære nye folk å kjenne, og forstå hvordan de tenker. Vi har alle sterke og svake sider, men sammen løser […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.