Foto: Niklas Øymo

Kombucha er enklere enn du skulle tro

Alkoholfritt, deilig syrlig og hjemmelaget – kombucha er egentlig den perfekte sommerdrikken. Denne fermenterte teen er ingen sak å lage selv, forsikrer kjøkkensjef Justin Klungsøyr ved Bakkekroen. Som en bigeskjeft er han innom Hrimnir ramen en gang i måneden for å lage forsyninger med kombucha. – Vanskelighetsgraden på hjemmelaget kombucha er ikke høy. Veldig enkelt forklart, så lager du en søt te, også har du i en «SCOBY». Det er som å lage en surdeig, bare hakket mindre krevende. Jeg vil absolutt si at kombucha er en fin start for dem som ønsker å bli bedre på fermentering. SCOBY er […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.