Oslo-sommer: Engelskspråklige aktiviteter!

Gjør det meste ut av besøket! Opplev den pulserende delen av Oslos barer og restauranter. Dykk ned i byens atmosfære med gode vibber og spennende smaker, eller med morsomme engelskspråkelige tilbud. Sjekk ut hvilke restauranter og barer som holder åpent i sommer HER. Quiz-kveld i Østbanehagen Onsdager kl. 18 er det duket for quiz i Oslos mest sentrale og koseligste byhage! Børst støv av allmennkunnskapen – folkene på Østbanehagen stiller med lure spørsmål og blyanter. Og for sultne og tørste quizzere er det som alltid servering, servert rett fra Josper-grillen.  Du finner Facebook-arrangementet her. Engelskspråkelig Harry Potter-quiz på Utendørs Utendørs […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.