Foto: Lasse Amundsen

På med plukke-brillene!

Som sanker blir du en mer kreativ kokk, ifølge håndplukker, villgrøntveileder og fagtekniker i «bærekraftige matopplevelser», Kristin Helene Randulff Nielsen. Vi ble med henne på en urban sanketur. Kristin, med sin trofaste sanke-kompanjong og hund Putte, traver bortover fortauet på St. Hanshaugen. Ved Akersbakken hopper hun inn i grøftekanten for å plukke urban garnityr som gror langs hele bakken opp mot Gamle Aker kirke. En bil og en moped suser nedover bakken og forbi uten å ense at de passerer et matfat midt i sentrum. – Denne gjerdevikken skal leveres til Kongeskipet. Det er gøy å jobbe med kokker som […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.