Sommerlig kombucha

Denne oppskriften er laget av Justin Klungsøyr, kjøkkensjef ved Bakkekroen og kombucha-sjef på Hrimnir ramen. Han har tidligere bidratt med en grunnoppskrift og videoinstruksjoner på kombucha. Se den videoen her. Sommerlig kombucha Skriv ut oppskrift Ingredienser  80 gram sukker7 gram grønn eller svart økologisk te1 liter vann1 stk SCOBY fås kjøpt på helsebutikker1 stk agurk3 stk lime100 g solbær FREMGANGSMÅTE Varm opp to tredjedeler av vannet til cirka 85 grader og tilsett teen. La den få stå og trekke mellom 3-6 minutter. Bruk resten av vannet til å kjøle ned teen slik at den når en temperatur på mellom 20 og 30 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.