Bakt jordskokk med svart hvitløk, lardosaus, sylta rødløk og mandler

Foto: Lasse Amundsen

Oppskrift av Mads Ekrheim, kjøkkensjef ved Smalhans Bakt jordskokk med svart hvitløk, lardosaus, sylta rødløk og mandler For 2 personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  Jordskokk5 stk jordskokk3-4 fedd sort hvitløk3-4 ss smør brunetlitt sitronsaftLardosaus4 stk egg200 g smøren neve Marcona-mandler200 g lardoSyltet løk5 stk delikatesse rødløk200 g sukkerhvitvinseddik eller klar eddik 7% FREMGANGSMÅTE Syltet løkSkrell løken og kutt av enden med rota. Hell sukker i en kjele (ca 200 gram), dekk det med eddik og kok opp. Ha kokende syltelake over løken og la stå på benken i ca 10 min. Sett så kjølig i 1-2 dager.Bakt jordskokk med sort hvitløkBak jordskokken […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.