Bifangst med beurre blanc

Oppskrift av Mads Ekrheim, kjøkkensjef ved Smalhans Bifangst med beurre blanc For to personer. Skriv ut oppskrift Ingredienser  300 g bifangst i stykker3-4 ss gressløk finhakket2-3 ts avruga kaviar kan droppes200 g usaltet smør i terninger1,5 dl hvitvin0,5 dl hvitvinseddik2 stk laurbær1 ss hel sort pepperlitt sitronsaft FREMGANGSMÅTE Finhakk sjalottløken og stek i litt smør på medium varme til den mykner. Hell over hvitvin og hvitvinseddik, ha i laurbærblad og sort pepper og reduser til det gjenstår ca. en tredjedel av væsken. Pass på at smøret er kaldt når du tilsetter det. Ha i litt etter litt og pisk inn til sausen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.