Delicious seafood mussels with with sauce and parsley. Lemon and baguette . Clams in the shells. Top view.

Blåskjell i sommer? Her er fire oppskrifter

Blåskjell er rimelig, lynraskt og digg. Her er noen av våre oppskrifter, samt en teknikk som sikrer et veldig saftig resultat. Damping av blåskjell med press Du trenger: To kjeler, der den ene er litt mindre enn den andre slik at du kan plassere den på blåskjellene. Litt vann eller vekter som lodd Aluminiumsfolie Ønsket mengde blåskjell. Beregn ½ til 1 kilo per person. Sørg for at den største kjelen er varm. Hell over blåskjellene og sett umiddelbart den andre kjelen med vann oppå. Kle over med aluminiumsfolie. Rist forsiktig på kjelene. La det putre i to-tre minutter. Ta av […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.