Richard With på tur. Foto: Pressefoto (Hurtigruten)

Kulturarven langs kysten: Fra frossenpizza til kråkeboller

En kiwi som graver etter tang langs Finnmarkskysten og en selverklært gal pølsemaker – bare to av karakterene som holder Hurtigrutens nye matkonsept flytende. Dette er den store norske matsatsningen mange ikke vet noe om.  «Ferske råvarer, fra der vi seiler» pryder forsiden til Hurtigrutens nettside som beskriver prosjektet. Sånn var det ikke alltid. – Jeg har egentlig sett utviklingen fra den frosne pizzaen, og fra det lå karbonadesmørbrød innpakket i plast, et horn, tamponger og en juiceboks i samme disk, til der vi er nå. Og den utviklingen er helt utrolig, sier Øistein Nilsen. I 2015 startet Hurtigruten med […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.