Foto: Lars Petter Pettersen

Glutenfri ciabatta

Tekst og oppskrift: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Knallgodt – helt uten gluten» laget sammen med Torill Schinstad I helgene er det digg med ferske rundstykker. Det hender at vi står opp ganske sent, da er det lurt at jeg har satt deigen kvelden før, så er det bare å bake ut og sette i ovnen før frokost. Glutenfri bakst er jo aller best sånn, rykende fersk og varm. Tips: Utfordringen her er utbakingen, deigen er løs og slimete, det er litt som å behandle en glassmanet. Jeg pleier å bruke en skje for å ta emnene fra deig- bollen […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.