Grillet piggvarhode med kål og smørsaus

Oppskrift: Sigurd Sørsdal og Erik Didriksen, lærlinger ved Katla Først, et par grilltips fra lærlingene: Ikke grill før kullet er hvitt. Ikke undervurder kull. Kjøp kvalitet.  Ikke vend for mye på det som grilles. Grill en side, så vend til andre siden, så er den ferdig. Alt kan grilles. Grillet piggvarhode med kål og smørsaus Oppskriften er anbefalt fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  Piggvar1 stk Piggvarhode2 ss ss misospiselige blomster kan droppesChiliolje10 stk chili finhakket2 fedd kinesisk hvitløk finhakket2 tomler ingefær finhakket2 stk kardemommefrø4 dl rapsoljeSmørsaus250 g usaltet smørEn bunt gressløk4-5 ss vannsitronsaltKrutonger2 skiver surdeigsbrød2 ss oljesalt FREMGANGSMÅTE ChilioljeLegg chili over […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.