Kjøkkensjefen: Zahir Safi Mohammed fra Der Peppern Gror

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene på restaurantene i EIK Servering. Denne gangen har vi vært innom Der Peppern Gror for en prat med kjøkkensjef Zahir Safi Mohammed. Hva mener du er det beste på menyen på Der Peppern Gror? – Stort sett hele menyen, men jeg vil si at Chef’s Table ved matbaren er den beste opplevelsen vi tilbyr. Da får du sitte ved bordet rett ved kjøkkenet og kan se alle i sving, rettene blir presentert nøye og du får spennende smaksprøver. Dette er den virkelige Der Peppern Gror opplevelsen! Hva liker du best med […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.