Laks med brent purre og rømmesaus

Oppskrift: Ola Mattias Gillebo-Foss, lærling ved SmalhansPå bildet ser du også granskuddsaft. Den oppskriften (også signert Ola Mattias) finner du her. Laks med brent purre og rømmesaus For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 fileter laks ca 125 gram per stykk1 stk purreløk1 stk gul løk2 ss sukker4 ss salt4 ss rømme1 dl helmelk10 g maizenaca. 5 dl solsikkeoljeen busk med dill FREMGANGSMÅTE Kutt dill i små biter og legg i en kjele. Ha olje i kjelen til det dekker dillen. Varm oljen opp sakte til den treffer 60 grader. Deretter setter du kjelen til side og lar den kjøle seg […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.