Laks med brent purre og rømmesaus

Oppskrift: Ola Mattias Gillebo-Foss, lærling ved Smalhans På bildet ser du også granskuddsaft. Den oppskriften (også signert Ola Mattias) finner du her. Laks med brent purre og rømmesaus For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 fileter laks ca 125 gram per stykk1 stk purreløk1 stk gul løk2 ss sukker4 ss salt4 ss rømme1 dl helmelk10 g maizenaca. 5 dl solsikkeoljeen busk med dill FREMGANGSMÅTE Kutt dill i små biter og legg i en kjele. Ha olje i kjelen til det dekker dillen. Varm oljen opp sakte til den treffer 60 grader. Deretter setter du kjelen til side og lar den kjøle […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.