Rabarbrakompott med rømmekrem

Oppskrift: Ola Mattias Gillebo-Foss, lærling ved Smalhans. Rabarbrakompott med rømmekrem Skriv ut oppskrift Ingredienser  Rabarbrakompott1 stilk rabarbra1 dl vann75 g sukkersaltRømmekrem2 ss rømmemelis smak til etter hvor søt du vil ha denSyltet eple¼ eplesukker FREMGANGSMÅTE Start med å skjære eplet i tynne skiver. Legg epleskivene i et norgesglass og bland inn sukker. Topp med ekstra sukker på til det dekker toppen. La stå over natta i romtemperatur.Kutt rabarbraen i biter og bland alle ingrediensene i en kjele. Varm opp på middels varme i fem til ti minutter. Når rabarbraen begynner å falle fra hverandre er det blitt et kompott. Ha eventuelt i […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.