Foto: Stella Braathen-Reif

Sommerlig aspargessalat

Oppskrift er laget av Maya Iselin Undrum, lærling ved Smalhans. Sommerlig aspargessalat Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 stk hjertesalat50 g ruccola¼ rødløk finhakket¼ agurk6 stk cherrytomater3 stk grønne asparges0.5 dl balsamicoeddikspiselige blomster kan droppes FREMGANGSMÅTE Starte med å blansjere aspargesene – kok opp vann med en klype salt.Ha aspargesene i det kokende vannet i cirka 30 sekunder. Deretter kjøler du ned aspargesen med isvann.Kutt opp alle grønnsakene i mindre biter. Smak til med salt og dryss over balsamicoeddiken. Pynt med spiselige blomster.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.