Tre eksperter: Dette er vinene du bør drikke i sommer

Vi har spurt en vinimportør, en sommelier og en kokk om deres foretrukne drikkevarer på en varm sommerdag. Vinimportøren om musserende vin og sommerens vindrue Jens Føien åpnet Brutus (nå El Brutus) og baren Gurken, Gurken, Gurken i 2016. Siden den gang har han blitt en sentral person i lille Norges naturvin-samfunn. Nå er han daglig leder i Mousey Wine, en vinimportør for små og store naturvinprodusenter. Føien anbefaler lette viner i sommer.  – Om sommeren bør man drikke DB Schmitt, enten Fkk Rose eller Fkk Fizz, de er friske og digge! Fruktstereo er også veldig bra sommerdrikke, dødsforakt-cider fra […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.