Foto: Lasse Amundsen

Cocktailoppskrift: Aperol Spritz

Dette er en klassiker som ikke trenger noen introduksjon. Du kan også variere topping for litt mer spennende smaker: Erstatt den tradisjonelle appelsinskiven med gode oliven, mynteblader, noen stilker rosmarin eller jordbær. Når det kommer til proseccoen bør du velge en som ikke er for søt. Se etter ordet brut på etiketten. Om du vil ha en annerledes variant kan du for eksempel erstatte Aperol med Limoncello (som teknisk sett blir en Limoncello Spritz). En annen variant er japansk spritz, der du erstatter proseccoen med sake og sodavann med yuzu. Her er det bare å slå deg løs! Aperol Spritz […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.