Foto: Stella Braathen-Reif

Guide: Naturvin i Oslo

Her bør du ta et glass naturvin i hovedstaden. Naturvin-fenomenet vi står overfor kan være et forvirrende landskap og orientere seg i. Med tusenvis av flasker, smaker og meninger kan jakten etter de «riktige dråpene» være full av fallgruver. Prepp har forhørt seg med kokker og flere for å finne de stedene bransjefolk helst vil ta seg et glass pet nat. Det hele har vi samlet i en kort guide med gode alternativer i flere bydeler. Og forresten: Har du ikke oversikt på alt innen naturvin? Spør din bartender om anbefalinger! Folka i barene og restaurantene sitter på masse kunnskap […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.