Kaffeguide: Kaffe-favoritter i Oslo

Her er en liste på stedene du bør stikke innom for en håndverkskaffe, enten det innebærer en take-away-kopp på vei til jobb eller et lengre kafébesøk for en rolig start på dagen. Supreme Roastworks  Se dette innlegget på Instagram Et innlegg delt av supremeroastworks (@supremeroastworks) Kaffebaren i Thorvald Meyers gate har i mange år vært et samlingspunkt for kaffeelskere. De har også en filial ved Aker Brygge som også huser et showroom for Porsche. Kaffebønnene produseres i Etiopia, Brasil, Colombia, Peru og en håndfull andre land. Utvalget av bønner er stort, men ved hjelp av de ansatte er det enkelt […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.