Foto: Lars Petter Pettersen

Kålruletter

Oppskrift og tekst: Tom Victor Gausdal, fra boka «Tradisjonsmat» Dette er enda en kålrett som var tradisjon hjemme. De tar litt tid å rulle, men for et flott håndverk det er! Og så blir farsen så saftig når den ligger inni kålen på denne måten. Kålruletter er som små forundringspakker på hverdagskjøkkenet. Kålruletter Skriv ut oppskrift Ingredienser  16 store kålblader500 g kjøttdeigsalt3 ss brødrasp1 ss finhakket løk2 dl melknykvernet sort pepperen knivsodd malt ingefæren knivsodd malt allehånde FREMGANGSMÅTE Kålbladene forvelles i saltet vann. Bland sammen alle ingrediensene til farsen og smak til med salt og pepper. Pakk kjøttet inn i kålbladene, litt […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.