Kjøkkensjefen: Olsi Kulla ved Sagene Lunsjbar

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene i EIK Servering. Vi har snakket med Olsi Kulla, sjefen på kjøkkenet ved Sagene lunsjbar! Hvordan endte du opp akkurat her? – Jeg likte ideen om å begynne å jobbe på Sagene fordi det er en mindre restaurant enn de stedene jeg har jobbet tidligere. Det får meg til å føle meg hjemme. Siden dette er en nabolagsrestaurant kjenner jeg at jeg har et større ansvar for å opprettholde et godt rykte enn ved, for eksempel, en «turistrettet» restaurant på Aker Brygge.  Hvor har du erfaring fra? – Jeg har […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.