Pulpo á feira fra El Brutus

Denne oppskriften er laget av Estela Alonso, kjøkkensjef på El Brutus. Les intervjuet med henne her. Pulpo á feira Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 kg blekksprut1 ss Røkt paprikapulverFlaksalt for eksempel fra HavsnøExtra virgin olivenolje FREMGANGSMÅTE La blekkspruten småkoke i vann i ca. 25-30 minutter. Skru av varmen og la den hvile i vannet i 20 minutter. Ta den ut av kjelen og la den dampe av seg en liten stund før du skjærer tentaklene fra hodet. Hold tentakkelen i den tykkeste delen og skjær i ca. 1 cm tykke skiver.Fordel utover en tallerken og dryss over flaksalt og en blanding av […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.