Smashburger

Hipstakokkens smashburger er like god som på en diner på andre siden av Atlanterhavet. Smashburger Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 porsjoner Ingredienser  600 gram kvernet høyrygg4 stk hamburgerbrød200 gram cheddar1 løk1 bifftomat1 ss ketchup1 ss sennepsalt og pepper FREMGANGSMÅTE Start med å brune hamburgerbrødene lett i pannen, la de ligge et sted slik at de holder seg varme.Kutt en tykk tomatskive til hver og kutt løk i tynne skiver og legg skivene sammen med isbiter for å fjerne litt av den rå smaken og samtidig få litt mere «crunch» i løken.Smak til kjøttdeigen forsiktig med salt og pepper.Fordel kjøttet i like store […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.