Foto: Magdalena Bujak

Steinsoppfylt ravioli med salviesmør

Steinsoppfylt ravioli med salviesmør Skriv ut oppskrift Ingredienser  200 g mel3 stk eggeplommer0,5 ts salt4 ss olivenolje0,5 dl vanneggehviter til penslingSoppfyll100 g steinsopp1 stk sjalottløk2 ss smør1 dl hvitvin0,5 dl fløteSalviesmør100 g smør3 ss finhakket fersk salvie50 g pinjekjernersaften av 1⁄2 sitronsalt og pepper FREMGANGSMÅTE Lag pastadeig: Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin, og kjør til det blir en jevn masse. Legg deigen på melet bakebord, elt godt, og rull den ut til ei pølse. Pakk den inn i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet i 2 timer.Ta deigen ut av kjøleskapet. Kjevle den ut til et 2–3 mm tykt flak. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.