FOTO: Tommy Andresen .

Tartar med rosenkål og rugbrødsmuler

Tekst og oppskrift: Even Ramsvik, fra boka «Ny norsk mat» (2017). Det er litt prestisje blant oss kokker i å ha den beste tartar-varianten. Dette er min. Jeg lagde den første gang for mange år siden, og siden har den fulgt meg – jeg har til og med sett den kopiert av andre, så jeg må åpenbart ha vært inne på noe riktig. Tartar med rosenkål og rugbrødsmuler Skriv ut oppskrift Ingredienser  Rømme med estragonolje1 god neve estragon2 dl rapsolje4 ss Røros-rømmeFriterte rugbrødsmulergrovt rugbrød helst bakt på surdeigrapsoljeTil anretning:100 g løyrom400 g godt marmorert ytrefilet av ku1 sjalottløk16 rosenkål salt FREMGANGSMÅTE TartarSkjær […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.