Foto: Lars Petter Pettersen
Foto: Lars Petter Pettersen

Tertekjeks med smørkrem

Tekst og oppskrift: Tom Victor Gausdal, og Torill Schinstad fra kokeboka «Knallgodt – helt uten gluten». Torill Schinstad: Da jeg vokste opp på Grünerløkka, pleide vi å gå i matbutikken Jens Evensen i Markveien og kjøpe noen spesielle tertekjeks med krem som jeg likte så utrolig godt. Det var sånt jeg trodde jeg måtte si takk og farvel til da jeg fikk beskjed om at jeg ikke tålte gluten. Men jammen har jeg ikke klart å prøve meg fram til en variant som smaker nesten akkurat som tertekjeksene fra den gang da — for meg er det å spise dem […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.