Dumplingdeig

Tekst og oppskrift av Jan Robin Ektvedt ved The Golden Chimp (fra boka Asiatisk). Dette er vår standard dumplingdeig i restauranten. (Det er blitt lagd noen tusen dumplings av denne deigen, kan du si.) Det er en helt standard deig med hvetemel, salt og vann, som gir en fin, elastisk dumplingdeig. Har du pastamaskin, blir kjevlingen veldig mye enklere, så jeg vil nok anbefale det. Men selve eltingen av deigen kan fint gjøres for hånd, selv om maskinen gjør alt litt raskere. Hjemmelaget dumplingdeig Skriv ut oppskrift Ingredienser  500 g mel1 ss salt2 1/2 dl 250 g vanntapiokamel FREMGANGSMÅTE Aller enklest blir […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.