Fårikål 101: Hipstakokkens fårikål-tips

Hipstakokken, Anders Braathen, er redd vi er i ferd med å miste fårikål-røttene våre – og det burde det ikke være noen grunn til. For som han forklarer er det både godt og enkelt! Stuet vekk i Norges bortgjemte daler og vakre fjorder finner man en enkel, men dypt forankret kulinarisk tradisjon – fårikål. Men heldigvis trenger man i dag ikke reise land og strand på jakt etter fårikålen. Faktisk må man ikke gå lenger enn til den lokale dagligvarebutikken for å selv kunne diske opp en god gammeldags kjele med høstklassikeren. Og det hele er såre enkelt, noe Anders […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.