Fish and chips med ertepuré og tartarsaus

Oppskriften er blant annet hentet fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Fish and chips med ertepuré og tartarsaus 2-3 porsjoner Skriv ut oppskrift Ingredienser  600 g renskåret lyrfiletsalt og pepper1 ss worcestershiresaussaft av 1 lime2 hvitløkfedd2 egg1 dl mørkt øl5 ss hvetemel600 g skrelte poteter1 stk sitron i båterErtepuré200 g fryste erter1 ss smør1 dl fløtesalt og pepperTartarsaus2 dl majones2-3 ss hakket sylteagurk eller relish om du ikke har sylteagurk1 stk sjalottløk2 ss kapers1 ts hakket dill eller persille0,5 ts dijonsennep kan droppessaften fra en halv sitronDu kan også ha i noen dråper Worcestershire-saus for mer umami-smak. Eventuelt noen dråper med Tabasco […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.