Fiskekraft av restaurantkvalitet

Fiskekraft Denne oppskriften er fra Bølgen & Mois restauranter. Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 kg torske- eller kveitebein avskjær eller hode4 dl hvitvin3-4 stk sjampinjong ca 100 gram1 stk stk løk1 stk stangselleri1/2 stk purre½ stk fennikel1 stk stk laurbærbladfrisk timian FREMGANGSMÅTE Grovhakk grønnsakene og fres i litt olje. Ha deretter i fiskeben. Dekk med kaldt vann, hvitvin og salt. La det koke opp og skum av skummet før du har i krydderne. La det trekke/småkoke i 35 minutter. Sil av. Her får du mer enn nok kraft, så frys ned det du ikke bruker.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.